Opgericht 25 september 1950


  logo voekstafels voeks tube logo voeks vaatjes logo v2 Voeks Ledenzoeker logo  

golf chip

Instructie: de Vries & de Vries Deel 1/4 Chippen - Set-up en juiste balcontact.

Chip instructie: Floris en Wouter de Vries over de basis, de set-up en het juiste contact met de bal. Met goed kort spel kun je heel veel slagen winnen. Professionals Wouter en Floris de Vries vertellen alles over het chippen: de set-up, het balcontact, variëren in hoogte en hoe je lekker veel backspin krijgt. Kijk naar het eerste deel van vier video's over beter chippen waarin de nadruk ligt op de set-up en het balcontact.

golf teehoogte

 

Instructie: Teehoogte de basis

De basis van het opteeeën. John Boerdonk legt de basis uit van het opteeën. Hoe hoog of laag je de tee in de grond moet steken, is namelijk afhankelijk van je clubkeuze. Gebruik je een ijzer of een driver? Moet je dan in een neerwaartse of opwaartse beweging de bal raken?

golf basis

Instructie | Beter Driven met Floris & Dewi - Basis #1

Goed driven wordt makkelijker met de juiste basis. In deze serie van vier filmpjes wordt je op weg geholpen door NGF coaches Floris de Vries en Dewi Claire Schreefel. In het eerste filmpje behandelen ze de club, wat is er anders aan de driver? In de volgende afleveringen leer je meer over de set-up, de backswing en de downswing. Heb je vragen? Opgenomen op de Rosendaelsche Golfclub.

golf handicap

Beginnen met golf: hoe haal ik mijn handicap?

Hoe haal je je eerste handicap als je begint met golf? In dit korte filmpje leggen wij het uit. Kijk voor meer informatie over beginnen met golf op golf.nl/beginnen-met-golf.

chippen

 

Hou het simpel bij het chippen

 

In deze video laat golfpro Mike van Wieringen van Golfschool Geldrop zien hoe en waarom je het chippen simpel moet houden. Succes met oefenen.

bridgen leren 1Iedereen kan bridgen 1

Bij Bridge denkt men gauw - dat is veel te moeilijk, niet voor mij. Kijk naar deze eerste les van een serie en zie dat iedereen kan leren bridgen. Leuk om ook vrienden te maken en je hersenen bezig te houden en te trainen ;-)

Federer73 Questions With Roger Federer | Vogue

Swiss tennis legend Roger Federer has accomplished just about everything an athlete can in his illustrious career. 20 Grand Slam wins, eight Wimbledon victories, five consecutive US Open titles...what else is there to achieve? How about a round of 73 Questions? Roger takes Joe on a tour of the All England Club while talking about being a ball boy, the perfect serve, and what it's actually like playing at Centre Court during Wimbledon.

 

leer schakenLeer schaken met Rob Hoogland

De eerste les in een reeks waarin de basis van het schaken wordt uitgelegd. Leer hier hoe je moet schaken!

golfschool geldropGolfschool Geldrop

Worstel je ook altijd met die ingewikkelde uitleg van je golfprofessional? Mike van Wieringen, golfprofessional, geeft op zeer heldere wijze in het Nederlands makkelijke toepasbare tips voor de golfenthousiasten. Je spel wordt er snel beter van.