Opgericht 25 september 1950


  logo voekstafels voeks tube logo voeks vaatjes logo v2 Voeks Ledenzoeker logo  

logo vaatjes 3

  

Stuur uw advertentie aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uw aanbieding wordt geplaatst op website en in VoeksOnline.  

Er zijn weer nieuwe Vaatjes geplaatst. Kijk in de kolom hiernaast.

 

Wat zijn VoeksVaatjes?

VoeksVaatjes zijn advertenties van Voeksleden voor Voeksleden. U kunt nu uw advertentie aanbieden aan uw eigen leden en deze worden dan geplaatst op deze website en in VoeksOnline.

Onderaan dit artikel vindt u de vaatjes! Door plaatsing in VoeksOnline en op onze Voeks Website hebben wij een groot bereik van onze leden. En, …….plaatsing is gratis!

Het aanbieden en plaatsen van de advertenties is natuurlijk gebonden aan instructies en regels. Die kunt u hier downloaden.

Dus, heeft u nog een fiets, een boot, een muziekinstrument of dat oude meubilair uit Maleisië over? Of verhuurt u een (zomer) huis? Of is uw huis te vol (na die Corona schoonmaakbeurt in de garage en de zolder) en heeft u nog leuke spulletjes, niet voor het grof vuil? Plaats dan een advertentie.

De vaatjes worden geplaatst en telkens aangevuld en vernieuwd op de Website. Iedere 2 weken bij de verschijning van ons digitale VoeksOnline staan onze vaatjes ook in dit blad.

Vanwege de privacy worden geen (e-mail) adressen en telefoonnummers geplaatst, maar reageert u via een Vaatjes referentie nummer. 

Een advertentie plaatsen of heeft u vragen?

Neem contact op met de beheerders Peter Meijer en Peter Hougardy van VoeksVaatjes. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw advertentie of wanneer u wilt reageren, een opmerking of een suggestie heeft!

Wij wensen de Voeks verkopers en kopers veel succes!

 

HET OVERZICHT MET VAATJES

jura1nieuw

 

Te koop: In nieuwe staat verkerende JURA kopjes warmer incl 8 stuks Senseo koffie glazen.

>> Prijs € 95,= Afhalen Spijkenisse.

 

Voor contact: stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van vaatje #36

casette shell

nieuw

 

 

 

Gratis af te halen in Den Haag:

Geschiedenis Koninklijke Shell 1890 - 2007, 4 delen en 3 DVD’s in doorzichtige kunststof verzamelbox.

Voor contact: stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van vaatje #29

shell helptnieuw

 

Van de serie Shell Helpt (8 stuks) heb ik slechts 3 stuks. Ik zou daar graag de ontbrekende 5 exemplaren bij voegen. Dat zijn:

100 Bijzondere bezienswaardigheden,

100 Hollandse wateren,

100 Buitengewone badplaatsen,

100 Winterse vermaken,

100 Verrassende verzamelingen.

Wie helpt?

Heb je een van deze  boekjes? Stuur een bericht onder vermelding #35 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

stoel1Te koop: Crespo 5 standen stoelen met kussens en voetenbank.

Wegens overcompleet 2 aluminium 5 standen stoelen, met hoofdkussen, in prima staat.

Inclusief een bijpassende voetenbank en 2 kussens. Licht gewicht (2.5 kg).

Zijn zeer compact op te bergen.

In één koop €60,-, nieuwprijs ± €95,- /st.

Geinteresseerd? Stuur een bericht aanDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van vaatje #25

 stoel2

shell journaalsnieuw

Aan een vrijwel volledige serie (43) Shell Journaals ontbreken de volgende 5:

1962 Weer- en windwijzer,

1985 Handel en Wandel,

1989 Snelweg naar Europa,

1992 Grensverschijnselen,

1993 Ondergronds.

Zou de serie graag compleet maken. Van dubbele exemplaren in mijn bezit zou ik  ook graag een volledige serie maken. Mijn beide jongste zoons  - die veel baat hebben gehad bij de Shell school in Cairo - zijn er in geinteresseerd.

Wie helpt? Wat er overblijft sta ik graag af!

Jelte Hoving

 

Heb je een van deze Journaals? Stuur een bericht onder vermelding #34 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

haard2

 

Open Haard inzet kachel Westminster 'Walker'

Dit is een gietijzeren inzethaardkachel,

- te plaatsen in vrijwel elk type openhaard min 55 cm breed, 51,8 cm hoog

In goede werkende staat met aslade en 2 ventilatoren.

Vraagprijs (zonder getoonde schouw): Euro 300.00

Geinteresseerd? Stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van vaatje #24

Lees meer...

RAPSTER V2 BROMMER BJ 1960

nieuw

TE KOOP: RAP STER V2 brommer BOUWJAAR 1960


2 bak schakel brommer, gekeurd in 2020, voorzien van geel kenteken plaat. Rijdt als een zonnetje en is goed onderhouden.

Op de banden na, is de brommer 100 % origineel. Hier en daar is wat (lichte) schade te zien.

Vraag prijs € 1.400,-

Geïnteresseerd? Stuur een bericht onder vermelding #33 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

29FE3828 54AA 489E A58C BA167219F015Peter Chung is op zoek naar ’n afbeelding van het Spir speldje (Shell International Resque).

Dat werd aan personen gegeven die zich in noodgevallen verdienstellijk maakten.

 

 

Kun jij Peter helpen? Stuur een bericht aanDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van vaatje #21.

stoelennieuw

 

Te koop vier lichtgewicht aluminium verstelbare campingstoelen.

 

Wegens overcompleet. In één koop voor € 50.00.

Af te halen in Oosterhout N.B.

 

Voor contact: stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van vaatje #31

1810CD2A E8E3 4B5F 905F 937E4696136D

Wie heeft er oud ongebruikt technisch Lego. Ik kom het graag bij u ophalen als de afstand niet te groot is ( ik woon in de Hoeksche Waard) en voor een redelijke prijs.

Bij voorbaat dank en vriendelijke groet, Willem Westein

Stuur een bericht onder vermelding van Vaatje #19 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.