Opgericht 25 september 1950


logo voekstafels voeks tube logo voeks vaatjes logo v2 Voeks Ledenzoeker logo


logo tube 3

         

Er zijn weer nieuwe filmpjes geplaatst en binnenkort komen er filmpjes over EnergieTransitie in Nederland.

  

OPROEP voor nieuwe filmpjes van Voeksleden, zelfgemaakt of gezien op internet! Stuur de link van uw filmpjes of uw verzoek voor een nieuwe categorie filmpjes naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wie heeft nog nooit een filmpje via internet gezien, bijvoorbeeld op YouTube? Internet is een schier onuitputtelijke bron van informatie, maar er is ook veel onzin. Vaak echter zult u denken: ‘Dat filmpje zouden ook anderen moeten zien.’ Dat kan, want u kunt nu een filmpje delen met andere leden via ons kanaal VoeksTube. Hierop zijn al drie filmpjes geplaatst: een routeplanner, de accu en de keuze bij het kopen van een e-bike. Staat uw categorie er nog niet bij? Dan maken wij een nieuwe.

Als u zelf filmpjes maakt dan zijn die wellicht interessant! Lees ook even de handleiding met nuttige informatie die u onderaan deze pagina kunt downloaden.

Tot vreugde van veel oudgedienden zullen er op VoeksTube ook filmpjes verschijnen van vóór het digitale filmtijdperk. Het omzetten van smalfilms en analoge video naar een voor YouTube geschikt formaat zal menigeen de nodige hoofdbrekens kosten. Daarom kunt u hier een paar hints en tips downloaden om u te helpen de juiste keuzes te maken.

Neem contact op met VoeksTube via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als u wilt reageren, een opmerking of suggestie heeft! Klik in het menu links op een categorie om uw filmpje te vinden.

We zullen met deze tag  aangeven welke filmpjes er zijn toegevoegd.

Naast filmpjes van Voeksleden (via bijvoorbeeld YouTube of zelfgemaakt), zullen Voeks gerelateerde informatiefilmpjes worden toegevoegd. Bijvoorbeeld van het Voeksbestuur, ons pensioen, Zilveren Kruis, personeelsvoordeelwinkel, Shell nieuws en interessante filmpjes van andere Voekspartners. Wellicht komen er filmpjes uit de Regio’s over excursies en andere activiteiten van Voeks?

Wij wensen u veel kijkplezier!

Klik hier voor het downloaden van de handleiding: Informatie & Regels VoeksTube.