Opgericht 25 september 1950


  logo voekstafels voeks tube logo voeks vaatjes logo v2 Voeks Ledenzoeker logo  

vekaboIk wil als tafeldame de tafel Kamperen opzetten om met elkaar gedurende het voor/hoogseizoen een midweek of weekend te gaan kamperen op mini/boeren campings in Nederland (Vekabo.nl) Hier hoeft uiteraard niet de hele Tafel bij aanwezig te zijn, het is meer in de trant van “kampeer-maatjes- gezocht”. Tent, vouwwagen, caravan of camper, alles kan tegenwoordig bij deze kleinere campings. Geen verplichtingen, wel gezelligheid. Er wordt een camping en een datum voorgesteld: heb je zin, meld je je aan voor de geplande trip, waarvoor met een linkje een specifieke groep wordt aangemaakt, waarin dan het overleg voor deze trip kan plaatsvinden.

Tijdens het kamperen is het leuk een keer met z'n allen te BBQ ’en of een fietstochtje te maken of een stadje te bekijken. Heb je geen zin, zoek je zelf een andere daginvulling. Het is niet de bedoeling om alleen maar een lijst met leuke campings op de Tafel neer te leggen want we willen kamperen. 

Contactpersoon: Danielle Bouter. 
Communicatie via: Whatsapp.
Contact opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.